Zoeken

Watershed presenteert: De Nachtbus
08 juli 2022 - 19:30 t/m 09 juli 2022 - 23:30

Koop hier je kaartje

De Nachtbus komt naar Rotterdam! Stichting Watershed komt met een prachtige jaren vijftig DAF-stadsbus langs Paviljoen aan het Water en neemt een fantastisch setje muzikale en literaire gasten mee aan boord. Met 30 mensen in een oude DAF-stadsbus door je stad rijden, terwijl bekende en minder bekende schrijvers en muzikanten instappen en een performance geven. Intiem, bijna bij je op schoot, waardoor je hun teksten en muziek totaal anders ervaart dan je gewend bent. Ben er snel bij, want maar weinig plaats!

 

Vertrektijden op vrijdag 8 en zaterdag 9 juli om 19:30 en 22:00 – er zijn in totaal dus vier ritten. Ophaallocatie: aan de Brielselaan ter hoogte van Paviljoen aan het Water.

 

 Let op! Dit is een extern programma – tickets kosten €27,50 per rit. Wees er snel bij, want vol is vol. Elke rit duurt ongeveer 1,5 uur.

 

Stichting Watershed is een literaire organisatie in Eindhoven, die de sporen van schrijvers opvallend maakt en die hun talent laat ontwikkelen.

 

Eet mee!

Voorafgaand aan de rit kun je een heerlijk Turks driegangenmenu in ons restaurant eten voor slechts €15,00. Let op, eten zit niet bij het busticket inbegrepen. Voor het restaurant reserveer je hieronder.

Reserveer hier

Programma vrijdag 8 juli

Schrijver, dichter en bijna Slimste Mens van NL Joost Oomen, songwriter Janne Schra, Vlaams-Nederlandse band The Visual en schrijfster Annemarie de Gee, wiens indrukwekkende nieuwe roman De winters dit voorjaar verscheen.

Programma Zaterdag 9 juli

De fantastische drummende dichteres Michelle Samba, geflankeerd door schrijfster Corinne Heyrman, die onlangs verpletterend debuteerde met Het begin en zijn oneindigheidAWKWARD i is een van de beste componisten en songwriters van dit moment, Leonieke Baerwaldt is ook al zo’n indrukwekkende debutante en cabaretier/schrijver/acteur Jeffrey Spalburg maakt het feestje compleet.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bijf je graag op de hoogte van ons programma en andere nieuwtjes? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.