Zoeken

Locatie

“Een inspirerende belevenis langs de Maashaven Zuidzijde in Charlois.”

 

Paviljoen aan het Water is de eerste publieke plek aan het waterfront van Charlois. Op deze plek aan de Maashaven Zuidzijde langs de Brielselaan lag voorheen de bedrijfskantine van de vaartuigendienst van de AVR vuilverbranding. Deze bijzondere locatie tussen haven en stad is heel inspirerend en biedt een ongekende blik op de skyline van Rotterdam.

 

We richten ons op een breed publiek dat ge├»nteresseerd is om het beste dat Rotterdam Zuid te bieden heeft te beleven. Door de ligging langs het water biedt het paviljoen veel rust – even weg van de drukte en toch middenin de stad.

 

Wij zijn goed bereikbaar met de fiets (vanaf noord via fietstunnel Maastunnel) en vanaf metrohalte Maashaven is het 10 minuten lopen. Kom je met een groep dan is de watertaxi een mooie beleving. Halte Brielselaan ligt direct voor onze deur. Je kan vanaf 18 uur ook parkeren aan de Brielselaan (buitendijks).

Locatie huren?

Het Paviljoen aan het Water is ook te huur als locatie voor events. Geïnteresseerd? Stuur ons via onderstaande button een berichtje voor de mogelijkheden.

Mail ons!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bijf je graag op de hoogte van ons programma en andere nieuwtjes? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.