Zoeken

Cultureel podium

Van mei tot oktober is het cultuurpodium van Paviljoen aan het Water geopend. Iedere maand is er een variëteit aan cultuur te beleven bij ons aan het water, met uitzicht op de skyline van Rotterdam en ondergaande zon.

 

Paviljoen aan het Water toont het vele talent uit Zuid. In dit stadsdeel wonen heel veel kunstenaars, muzikanten, filmfreaks en andere makers. Voor het programma werken we samen met verschillende programmeurs die op Zuid wonen of anders bij Zuid betrokken zijn. Elke maand neemt een gastprogrammeur het stokje over – een estafette programmering!

Onze eerste gastprogrammeur voor mei 2024 is Jesse Terpstra. Jesse bijt de spits af en heeft voor mei een persoonlijk en zinnenprikkelend programma samengesteld met eten, muziek, kunst en film …aan het water.

In juni is Operator gastprogrammeur. Zij combineren stedelijk programma zoals ism AIR met community dinners, workshops en radio.

Oproep tot creatievelingen

Voor het culturele programma werken we samen met Charloise locals. De programmering laat ruimte over voor ideeën van bewoners. Heb je een leuk idee? Stuur ons een berichtje via onderstaande button.

Mail ons!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bijf je graag op de hoogte van ons programma en andere nieuwtjes? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.