Zoeken


Roffa Mon Amour x PAHW: The Lure (2015) + Pools diner
03 augustus 2023 - 18:00 - 23:59

Tickets

Roffa Mon Amour en Paviljoen aan het Water slaan de handen weer ineen voor een Poolse avond. Kom genieten van juicy Poolse dumplings voordat de film The Lure (2015) begint aan het water van Charlois, omringd door de lichten van de stad.

 

Over de film

Twee zeemeerminnen, Golden en Silver, ontmoeten de Poolse rockgroep Figs ’n Dates in de jaren 80. Ze gaan naar de nachtclub waar de band optreedt en beginnen te werken als strippers en achtergrondzangeressen, en vormen uiteindelijk het duo “The Lure”. Ondertussen wordt Silver verliefd op de bassist Mietek, terwijl haar zus bloeddorstig is en mensen eet. Golden leert van Triton, een andere zeewezens en tevens de zanger van een metalband, dat Silver in zeewater zal veranderen als ze verliefd wordt en haar liefde met iemand anders trouwt.

 

The Lure is een moderne sprookje gebaseerd op De Kleine Zeemeermin van Hans Christian Andersen. Door de regisseur zelf beschreven als een coming-of-age-verhaal, verkent het de seksualiteit van twee jonge vrouwen – in dit geval zeemeerminnen – met behulp van krachtige en glamoureuze muzikale nummers.

 

Als debuutfilm voor regisseur Agnieszka Smoczyńska, geeft ze toe dat het haar jeugd weerspiegelt, omdat haar moeder een nachtclub bezat waar ze haar “eerste shot wodka, eerste sigaret, eerste seksuele teleurstelling en eerste belangrijke gevoel voor een jongen” had.

 

Info

Film: The Lure (2015)
Regisseur: Agnieszka Smoczyńska
Ondertiteling: Engels

 

Datum: donderdag 3 augustus
Deuren open: 18:00 uur
Eerste dinerslot: 18:30 uur
Tweede dinerslot: 19:30 uur
Start film: 21:30 uur

 

Drankjes, popcorn en zoetigheden te koop op de locatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bijf je graag op de hoogte van ons programma en andere nieuwtjes? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.