Zoeken

Jesse

Even voorstellen…

“Mijn naam is Jesse, en ik ben Zuid-Rotterdammer sinds 2021.  In zomer 2022 ontdekte ik het Paviljoen, in de zomer van 2023 was ik vrijwilliger en hielp ik waar ik kon, en dit jaar heb ik mij laten strikken om een maand programma te maken voor het Paviljoen.

Ik woon in de Tarwewijk en ik werk bij Voor Goed Agency. Daar ben ik de community manager impact ondernemingen. Ik heb enorm veel plezier in mijn werk. Ik werk daar met en voor de stad, om Rotterdam een stad te laten zijn voor alle Rotterdammers.

In mijn vorige leven als Groninger was ik betrokken bij verschillende initiatieven zoals clubnachten en feesten. En ben ik ooit met vrienden een gin begonnen, en ben ik linksom of rechtsom altijd betrokken geweest bij cultuur. Na zo’n drie jaar hier wilde ik ook iets bijdragen aan Rotterdam.  Toen het paviljoen me vroeg of ik ook een maand wilde programmeren was ik er eigenlijk vrij snel uit.”

“Ik heb het vrij dicht bij mezelf gehouden: bijvoorbeeld door kunstenaars uit Groningen, waar ik natuurlijk vandaan kom, en de wens om iets te doen met doofheid, gezien ik uit een doof gezin kom. En natuurlijk geprobeerd een gevarieerd en vooral inhoudelijk aantrekkelijk programma te maken waarin elk weekend in ieder geval iets verrassends gebeurt.

Het was best een uitdaging om voor het Paviljoen een aantrekkelijk programma te bedenken. Ik hoop vooral dat de gasten, artiesten en de mensen waar ik het samen heb gedaan het leuk vinden!”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bijf je graag op de hoogte van ons programma en andere nieuwtjes? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.