Zoeken


Sunday Special: BOSSA NOVA & Zuid Open Air Cinema #4 – La Nave (2020)
25 september 2022 - 19:30 t/m 25 september 2022 - 23:00

Reserveer hier je plek

Deze speciale zondag film én muziek !

Buiten aan de Maas met een drankje genieten van heerlijke muziek en de beste Rotterdamse Arthouse film, geselecteerd door Off Screen Rotterdam.

 

Om 19:30 ben je welkom voor fijne Bossa Nova en Samba sounds.

Om 21:00 beginnen we met de filmavond, met documentaire La Nave (2020), van Rotterdamse fotograaf en filmmaker Hans Wilschut. Ter afsluiting van het Groot Rotterdams Atelier Weekend.Lees hieronder meer over het programma.

19:30 BOSSA NOVA AAN HET WATER

Vanaf 19:30 kun je bij ons terecht om even goed de heupen los te schudden!

 

Polle en zijn band spelen Bossa Nova aan het Water! Kom gezellig bij ons dansen op de energieke tunes van Polle en zijn band. Deze band is gevormd om de talentvolle pianiste/accordeoniste/zangeres Elizabeth Fadel uit Brazilië, wonend in Rotterdam.

 

De band speelt traditionele Braziliaanse Bossa Nova en Samba nummers, maar stoppen er meer energie in dan dat je gewend bent van dit repertoire. Elizabeth is een geweldige muzikante, zij hitst de band op en dat maakt het een vrolijke en energieke band!

 

Met Rafael Lima op saxofoon en Marijn van der Linden op Bas en cavaquinho, Polle van Gijzel op drums.

21:00 ZUID OPEN AIR CINEMA #4: La Nave

Off Screen programmeert voor het laatst dit seizoen Zuid Open Air Cinema. Ter afsluiting van het Groot Rotterdams Atelier Weekend vertonen we:

 

La Nave, 2020, Hans Wilschut (50 min). Film start na zonsondergang.

Als setting van de beroemde maffiafilm Gomorra zijn Le Vele di Scampia synoniem geworden voor criminaliteit, drugsmisbruik en moord. Franz Di Salvo’s oorspronkelijke ontwerp voor de vier gigantische galerijflats in Napels beloofde echter een woningbouwproject waarin sociale cohesie centraal stond. In La Nave toont de Rotterdamse fotograaf Hans Wilschut dit gedoemde project in een nieuw licht.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bijf je graag op de hoogte van ons programma en andere nieuwtjes? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.