Zoeken


SLOTFEEST Seizoen ’22!
01 oktober 2022 - 18:00 t/m 01 oktober 2022 - 23:59

Reserveer hier je plek

We vieren het einde van seizoen ’22!

Voor de laatste keer dit jaar kun je bij Paviljoen aan het Water terecht voor heerlijk eten en fijne muziek. We blikken terug op een fijn jaar vol mooie programma’s, nieuwe en oude bekenden, vrolijke gezichten, mooie films, en een hele hoop gezelligheid.

 

Het ging veel te snel: seizoen ’22 zit er alweer bijna op. Nog een laatste keer komen we graag met jullie samen in Paviljoen aan het Water, om met elkaar te genieten van heerlijk eten en mooie muziek. Onze kookteams van afgelopen en eerdere seizoenen bereiden met elkaar een walking dinner, Ysa Bermejo Trio verzorgt heerlijk zomerse tunes. En… er mag gedanst worden!

 

Voor €15,00 eet je mee. We beginnen om 18:00, en de avond gaat door tot laat. Reserveer via bovenstaande knop, als je er graag bij wilt zijn. Hopelijk tot dan!

Over Ysa Bermejo Trio:

Ysa Bermejo Trio staat garant voor een avond vol goeie energie, plezier en ritme. Een mediterraanse cocktail die de verschillende stijlen van Cumbia, Reggae en Latin omarmt, voor een avond vol van Sabor (smaak). Na eerdere optredens op verschillende festivals en podia in Europa, brengt de Spaanse zangeres Ysa Bermejo haar kleurrijke performance samen met Michalis Michailidis a.k.a. Okkio op gitaar en Javier Herrero a.k.a. “el tiburón” op de percussie naar Paviljoen aan het Water. Bereid je voor op een zinderende avond vol warme tunes! En vergeet niet je dansschoenen aan te trekken!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bijf je graag op de hoogte van ons programma en andere nieuwtjes? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.