Zoeken


Singing Club & SEDIMENTS – forming the unknown immediate
23 mei 2023 - 19:00 t/m 23 mei 2023 - 22:00

Reserveer hier

Voor SEDIMENTS – forming the unknown immediate, focust het collectief op gezamenlijk en improvisatorische vormen van muziek met aandacht voor het onbekende. Hierbij worden verschillende nieuwe kunstwerken en muzikale performances in het moment gemaakt.

 

Op deze avond is ook de Singing Club aanwezig met Thomas Johanssen van Genetic Choir. Of je nou kunt zingen of niet, kom langs en zing lekker mee!

 

Het pasgeboren SEDIMENTS is een collectief dat bestaat uit een groep getalenteerde kunstenaars en muzikanten: Robin Becker, Marcel Herkelman, Tisa Herlec en Daphnis. Samen zullen zij in de maand mei bij Paviljoen aan het Water de grenzen tussen beeldende kunst en muziek verkennen, in de vorm van een tentoonstelling, muzikale performances, jam sessies en een filmvertoning. Tijdens de evenementen die SEDIMENTS organiseert, ben je van harte uitgenodigd om het proces en de voortgang van dit collectieve project te volgen.

 

Via onze Instagram-pagina en de website van SEDIMENTS verschijnen in de loop van de maand updates over de residence plus een aantal spontane openstellingen.

The Singing Club

The Singing Club is
Learning to not give a fuck
Where I come to use my voice
A place for embarrassment
A great start to the week
For all voices
A therapy session
Letting it all out
A welcoming structure
A living room
Listening to all my voices
Playing
You
Can be a bit cult-y at times
(Listening to each other)
(Not rehearsing, not practicing, not getting better)
Free

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bijf je graag op de hoogte van ons programma en andere nieuwtjes? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.