Zoeken


NSRT x PAHW: EP Release Brian Murphy & two night films
24 juni 2023 - 21:30

Reserveer hier

North Sea Round Town is weer in de stad en landt ook bij Paviljoen aan het Water! Met EP Release van Brian Murphy en twee filmvertoningen.

EP Release Brian Murphy

 

Brian Murphy is een muzikant gevestigd in Rotterdam. Oorspronkelijk afkomstig uit Engeland, schrijft Brian muziek vanuit een persoonlijke ruimte in een poging om zijn gedachten en ervaringen om te zetten in geluid en liedjes. Hij probeert meestal zijn nummers zo spontaan en eerlijk mogelijk te schrijven, waarbij hij de kracht van creatieve uitbarstingen uitdrukt.

 

Bezetting: Brian Murphy – akoestische gitaar inclusief effectpedalen

 

Na afloop van het concert worden twee korte films vertoond waarin muziek een hoofdrol speelt.

Filmvertoning 1: Pleasant Hell (
2023) van Suzanne Koopstra

 

Voor haar derde jaar regisseerde Suzanne Koopstra met crew van medestudenten de korte magisch realistische documentaire¬†Pleasant Hell,¬†die over de herfst en bijkomende gevoelens gaat, en vooral stiekem over rouw: “Ergens in Rotterdam, brengt iets, als bladeren in de wind, vier jongens moeiteloos samen. In zoektocht naar verbinding met een missende vijfde, spreekt een vervangende vorm van gesproken taal hier het meest: de samensmelting in muziek. Zonder de ene, niet de ander, zonder verdriet, geen geluk. Tezamen proberen we het grote ondraagbare bestaan, te doorstaan.”

 

Filmvertoning 2: t.b.a.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bijf je graag op de hoogte van ons programma en andere nieuwtjes? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.