Zoeken

KUNSTFESTIVAL: Marcelo Godoy Trio & Cumbia Party
15 juli 2023 - 21:00

RSVP concert & party

In het kader van Zomer op Zuid presenteert Paviljoen aan het Water kunstfestival WE ARE ALL GUESTS. Op de vrijdag staat er live muziek op het programma, met het Marcelo Godoy Trio. Voorafgaand aan de het concert kan er worden gedineerd en de avond wordt afgesloten met een tropische DJ-set van Dooombiamberos.

 

Zaterdag 15 juli

15:00-17:30 – Workshop Art Ashram (meld je hier aan)

18:30u-21:00u – Diner pop-up festivalrestaurant (reserveer hier)

20:00u – Concert Marcelo Godoy Trio

23:00u-late – Dooombiamberos (DJ-set)

 

MARCELO GODOY TRIO

De Braziliaanse zanger-gitarist Marcelo Godoy, gitarist en cavaquinhospeler Nelson Latif en percussionist Aloar Soares wonen al lang in Nederland, waar ze met hun muziek de tradities uit hun geboorteland verenigen met hun eigen muzikale persoonlijkheid. Hun repertoire bestaat uit bossa-nova’s, samba’s en choro’s, akoestisch gespeeld waardoor de subtiliteit en de rijke harmonie van de Braziliaanse muziek goed tot zijn recht komt.

Marcelo Godoy speelde jarenlang in de befaamde Braziliaanse folkband Banzé. Na diverse wereldtournees streek hij neer in Rotterdam. Met zijn warme stem en sterk ritmische gitaarspel bracht hij zo met succes typische Braziliaanse stijlen naar Nederland, zoals de samba, bossa nova en forro.

 

Line-Up:
Marcelo Godoy – akoestische gitaar en vocals
Nelson Latif – akoestische gitaar en cavaquinho
Alaor Soares – percussie

 

Gedurende het hele festival kun je vanaf 18:30 uur wat komen eten en drinken in het fetival pop-up restaurant. Reserveren doe je hier.

Dooombiamberos (DJ-set)

De Dooombiamberos veroorzaken een cumbia-tsunami in de Maashaven met een epische DJ-set van 4 uur. Cumbia, cumbia rebajada, champeta, salsa dura en alle andere genres die luid, dansbaar en hypnotiserend zijn. De Dooombiamberos zijn Mitze Apocalipze, Chucho Vinilo en Mijo: allemaal afkomstig uit Rotterdam-Zuid. 2/3e Colombiaans, 100% cumbia-fanaat!

Art Ashram – RACE FOR SPACE

Sinds de jaren 60 stuurt de mensheid cryptische diagrammen de ruimte in om contact te maken met buitenaardse wezens. Maar tot nu toe geen antwoord. Hoe communiceren we het bestaan van de mensheid en de planeet aarde naar het universum? Tijdens drie workshops bij kaarslicht zullen we nadenken over kunstgeschiedenis, biologie en natuurwetenschappen. Alle deelnemers worden uitgenodigd om verschillende aspecten te delen van wat het betekent om mens te zijn en een boodschap voor de ruimte uit te snijden in een zandbak. Vr 14 juli 15:00 • Za 15 juli 15:00 • Zo 16 juli 13:00  Tijdens elke workshop creëren we samen een beeldhouwwerk. De workshops zijn gratis en open voor alle leeftijden, er is geen ervaring vereist. Graag vóór 10 juli aanmelden via art.ashram.berlin@gmail.com. 

festivalrestaurant

Pop-up festivalrestaurant: gezamenlijke buffet-diners • Woensdag 12 t/m zondag 16 juli vanaf 18:3o uur • Reserveer hier Als het woord comfort in 15 verschillende talen bijna hetzelfde wordt uitgesproken, dan moet comfort iets heel dierbaars voor ons zijn. De uitdrukking “comfortfood” is relatief nieuw, maar het idee dat we eten om toevlucht te vinden, niet alleen van honger, maar ook van stress en zorgen, is geenszins nieuw. Vooral in tijden van crisis en post-crisis, of het nu financieel, gezondheid-gerelateerd of relationeel is, hebben we des te meer behoefte om iets te proeven dat ons zowel chemisch als emotioneel sterker maakt (het woord comfort komt van het Latijn: com fortis, “met kracht”). Gedurende het kunstfestival zal Italiaanse gastchef en kunstenaar Silvio Palladino gedurende 5 dagen koken in Paviljoen aan het Water, waarbij hij gasten uitnodigt voor een banket van zelfbeloning, nostalgie en puur genot. In plaats van de typisch eenzame ervaring van comfortfood eten we gemeenschappelijk, met elkaar, aan tafel.

Wat betekent comfort food voor jou? Wat is het recept voor jouw geluk? Zou het ook andere mensen gelukkig maken? Mail ons jouw recepten, schuif aan tafel voor de discussie, of sluit aan bij Silvio in de keuken om te helpen je eigen geheime brouwsel te bereiden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bijf je graag op de hoogte van ons programma en andere nieuwtjes? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.