Zoeken

Team Operator
18:00 - 3 juni 2022

Op de foto een deel van Team Operator. Dit kookteam is zo druk dat het dit seizoen niet is gelukt om iedereen bij elkaar op de foto te krijgen maar we zijn zielsgelukkig met deze twee sterren: Wouter Marselje en Pim van Os. Wouter ontwerpt en bouwt met zijn beste vriend lichtinstallaties voor muziekoptredens en vormt samen met hem ook een DJ duo. Pim is bijna afgestudeerd aan de TU Delft, Industrieel Ontwerpen. Naast zijn studie is hij veel bezig met elektronische muziek, als DJ en producer. En hij werkt natuurlijk ook nog voor Operator Radio.

Wouter, yes, is geboren in Charlois en Pim in Noordwijk. Ze kennen elkaar uit Delft, waar ze allebei aan dezelfde studie zijn begonnen en al snel vrienden werden, later ook collega’s bij Café Tango in Delft, en Operator Radio in Rotterdam en tegenwoordig zijn ze ook nog eens huisgenoten!

Vorige zomer hadden ze een Operator teamuitje in het Paviljoen. Dat was de eerste keer dat ze hier waren. De avond was een groot succes en daaruit is het voortgekomen dat Team Operator dit seizoen één van de kookteams zijn geworden.

Wat maakt het Paviljoen voor jullie zo bijzonder? “Er hangt hier een hele gezellige huiselijke sfeer, het publiek is lekker gemixt, met bewoners uit de wijk en allerlei andere delen van de stad. De mensen die er op een meer vaste basis werken zijn heel gezellig en behulpzaam. Het is een plek die veel goeds teweeg brengt in de wijk en in de stad, en dat merk je aan alles”.

Zijn jullie in het dagelijks leven ook veel aan het koken? “Ja zeker! We zijn allebei eigenlijk al heel lang gek van koken. Pim maakt het liefst Italiaanse gerechten, en dan met name lasagne. En ik ben de laatste tijd heel erg van het Indiase koken, vandaar ook dat we tijdens ons laatste weekend in het Paviljoen kozen voor een Indiaas geïnspireerd menu.”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bijf je graag op de hoogte van ons programma en andere nieuwtjes? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.