Zoeken

Team KLX&B
18:00 - 13 mei 2022

Team KLX&B

Team KLX&B

Team Kamiel Laurien Xandra zijn goede vrienden en gaan heel ver terug. Dit seizoen met Bart erbij. Vanaf het allereerste seizoen is dit team betrokken bij Paviljoen …aan het Water.

Niet zo gek, want Kamiel is  een van de oprichters van het Paviljoen. Kamiel Verschuren is kunstenaar en woont en werkt in Rotterdam-Charlois en is al meer dan 30 jaar actief op Charlois. In 1989 was Kamiel medeoprichter van het kunstenaarsinitiatief stichting B.a.d.

Kamiel en Xandra Nibbeling zijn een setje en Xandra is hoofd communicatie van het CBK. Laurien en Kamiel kennen elkaar van de Academie voor Beeldende Kunsten en zijn altijd bevriend gebleven. Laurien is beeldend kunstenaar, woont in Noord maar werkt ook bij B.a.d. Bart Oppenheimer is typograaf/ontwerper, woont niet in Charlois maar fiets graag van Noord naar Zuid.

Deze plek is voor alle vier bijzonder. “Een fijne plek waar jezelf mag en kan zijn. Het is ook een geheime en onverwachte plek. Moet je dit uitzicht zien. Wist je dat er op Zuid maar 3 tot 4 restaurants zijn op 200.000 huishoudens? Dat is bizar toch.”

“Wat ons drijft is mensen samenbrengen en het samenleven vieren. Wij zijn goed op elkaar ingespeeld. We knallen een paar keer per seizoen. De logistiek, het plannen, je hebt een moment en het mag niet misgaan. Die druk vinden we lekker en als het misgaat, het komt altijd weer goed. We lossen het op.” Team KLX&B kookt met een Frans-mediterrane slag: de zomer op je bord.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bijf je graag op de hoogte van ons programma en andere nieuwtjes? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.